Värmepumpar

Behöver du hjälp med en installation av värmepumpar i Tingsryd och Ronneby med omnejd? Vi har lång och gedigen erfarenhet av värmepumpar och guidar dig gärna för att hitta värmepumpen för dina specifika behov.  Att välja att installera en värmepump kan bli en långsiktig investering men det finns också otroligt mycket att tänka på när du ska välja din värmepump. Bad & Värme i Tingsryd säljer och installerar vi värmepumpar med trygghet till våra kunder. Oavsett vilken typ av fastighet du har eller vilket ditt energibehov är, ger vi dig det perfekta klimatet.

En investering för framtiden

Att installera en värmepump är en stor investering för framtiden då det är energisnålt energialternativ som både är miljövänligt och lönsamt rent ekonomiskt. Välj bland luftvärmepumpar, bergvärmepumpar och luftvärmepumpar. Det finns flera olika modeller av värmepumpar som passar olika bra i olika miljöer samt förutsättningar.

Nibe värmepumpar

Vi arbetar med luftvärmepumpar från NIBE som erbjuder ett brett utbud av produkter som formats av Nordens hårda miljö med starka klimatväxlingar. Oavsett om det är en varm eftermiddag i vårsolen eller en kylig vinterdag behöver vi ett balanserat inomhusklimat. Våra värmepumpar från NIBE använder sig av fri och förnybar energi, vi värdesätter nämligen människan och naturen. Vi använder oss av ny och smart teknik som erbjuder effektiva lösningar. Vill du ha kyla, värme, ventilation med minimal inverkan på miljön, välj en NIBE värmepump från oss på Bad & Värme i Tingsryd.

Skräddarsyr lösningar

Vi hjälper dig att hitta rätt värmepump för dig och dina specifika önskemål. Alla värmepumpar utvinner energi från förnyelsebara energikällor som berg, mark, luft eller vatten. I sin effektiva process där värmepumpen utvinner energi med en snål åtgång av elektricitet blir den en effektiv energikälla. Är du nyfiken och vill veta mer om värmepumpar kom in till vår butik i Tingsryd eller kontakta oss. Vi har produkterna för dig och ditt hem.

Vi är SVEP-certifierade

Vi är SVEP-certifierade vilket innebär att du kan lita på att din nya värmepump blir professionellt och säkert installerad. Med certifieringen kan du som kund känna dig trygg med installationen av din värmepump. Behöver du mer information kring våra värmepumpar kontakta gärna oss.  Vi visar dig gärna tidigare referensarbeten som gör att du som kund kan känna dig trygg.

Installation och service

Våra händiga hantverkare hjälper dig med en lyckad installation. Vi utför all installation och service på VVS. Kom in till vår butik i Tingsryd så ger vi dig tips och idéer som kan göra en stor skillnad för ditt hus i framtiden. Vi hjälper dig gärna och svarar på dina frågor kring värmepumpar och bergvärme.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert på värmepumpar!

Bad & Värme har lång och gedigen erfarenhet i branschen och hjälper både privatpersoner och företag i Tingsryd och Ronneby med omnejd. Vi lägger stor vikt vid service, trygghet och vid att du som kund ska känna dig nöjd. Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert på värmepumpar i Tingsryd och Ronneby med omnejd.

Installation och service

Våra händiga hantverkare hjälper dig med en lyckad installation och service av VVS. Kom in till vår butik så ger vi dig tips och idéer som kan göra en stor skillnad för ditt hus framtid. Vi hjälper dig gärna och svarar på dina frågor.

 

Kontaktuppgifter

Besöksadress
Colorama / Bad & Värme
Lokgatan 3
362 30 Tingsryd

Telefon
Butiken 0477-31265
Installation 0477-13050

Mail
Colorama
tingsryd@colorama.se

Bad & Värme
tingsryd@bad-varme.se

 

Värmepumpar tingsryd, ronneby
luftvärmepump colorama
Värmepumpar i Ronneby, Tingsryd

VÄRME, SANITET OCH INSTALLATION

Du är välkommen till oss när du behöver hjälp med installationer av badrumsinredningar, bergvärmepumpar, vedpannor och allt övrigt inom värme och sanitet. Våra duktiga rörmontörer hjälper dig med en säker installation med produkter av hög kvalitét.
Besök utställningen i vår butik, där vi visar de senaste nyheterna inom bad och sanitet.

ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag 9.00 - 18.00
Lördag                 9.00 - 13.00 

Telefon Butiken      0477-31265
Telefon Installation 0477-13050

MIDSOMMARHELGEN

Midsommarafton      STÄNGT

Midsommardagen    STÄNGT

 

 

 

FÄRG, TAPETER, KAKEL OCH INREDNING

I vår butik hittar du allt du behöver för att förnya hemmet; färg, tapeter, golv, inredning, kakel, klinkers och kaminer.

Kom in och prata med vår kunniga personal, som ger dig tips, råd och idéer för hur du kommer ingång med ditt projekt.