Golv

I vårt sortiment finner du ett brett utbud av golv, trägolv, laminat, vinylklick, linoleum, klinker, textil och vinyl för alla typer av rum. Funderar du på att renovera din lägenhet eller ditt hus? Ett noggrant utvalt golv i varje rum ger ett medvetet intryck. Genom att välja rätt golv skapas en ombonad känsla och en trevlig helhetsbild av rummet.

Golv av hög kvalité

Vi erbjuder ett brett produktsortiment av golv som är noggrant utvalda från välkända leverantörer. Förutom golvets design ska du även se till att golvet har en bra hållbarhet. Ett golv av hög kvalité skapar säkra och hållbara golvlösningar med en lång livslängd.

Smakfulla golv

Hos oss finner du golv i olika träslag och i en mängd olika behandlingar, oljat, vaxat, borstat, listan kan göras lång. Klinker i olika storlekar, laminatgolv även här i en mängd olika alternativ. Golvet är en stor del av rummets inredning och beroende på vilket golv du väljer kan du ändra en känsla i ett rum. Rätt golv skapar en ombonad och trevlig inredning för en trivsam miljö.

Vi hjälper dig att välja rätt golv

Vi hjälper dig till en trivsam inredning och vägen till en lyckad installation. I vårt sortiment finner du allt som behövs för en renovering och komplett inredning. Kom in till vår butik så tittar vi på olika golv och lämnar ett förslag på de golven vi anser skulle passa din inredning

 

Kontaktuppgifter

Besöksadress
Colorama / Bad & Värme
Lokgatan 3
362 30 Tingsryd

Telefon
Butiken 0477-31265
Installation 0477-13050

Mail
Colorama
tingsryd@colorama.se

Bad & Värme
tingsryd@bad-varme.se

 

VÄRME, SANITET OCH INSTALLATION

Du är välkommen till oss när du behöver hjälp med installationer av badrumsinredningar, bergvärmepumpar, vedpannor och allt övrigt inom värme och sanitet. Våra duktiga rörmontörer hjälper dig med en säker installation med produkter av hög kvalitét.
Besök utställningen i vår butik, där vi visar de senaste nyheterna inom bad och sanitet.

ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag 9.00 - 18.00
Lördag                 9.00 - 13.00 

Telefon Butiken      0477-31265
Telefon Installation 0477-13050

MIDSOMMARHELGEN

Midsommarafton      STÄNGT

Midsommardagen    STÄNGT

 

 

 

FÄRG, TAPETER, KAKEL OCH INREDNING

I vår butik hittar du allt du behöver för att förnya hemmet; färg, tapeter, golv, inredning, kakel, klinkers och kaminer.

Kom in och prata med vår kunniga personal, som ger dig tips, råd och idéer för hur du kommer ingång med ditt projekt.