Färg

Ska du måla om ett rum eller din fasad och söker rätt färg till din renovering? Hos oss på Colorama i Tingsryd finner du ett brett sortiment av färger i olika kulörer både för inomhus samt utomhusbruk. I vårt sortiment finner du färg i akrylat, lasyr, täcklasyr och oljefärg.  Att använda rätt produkter är avgörande för resultatet, kom in till oss om du är osäker på vilken färg du ska använda så hjälper vi dig med tips och råd. Vi är expert på färg och hjälper dig mer än gärna! Gör som våra kunder i Tingsryd och Ronneby med omnejd, kom in till oss i butiken, vi hjälper dig, från dröm till verklighet.

Sätt färg på tillvaron

Vi älskar färg, olika kulörer framkallar olika typer av känslor. Blått är vackert, men sägs också besitta lugnande egenskaper. Himmel och hav består av olika nyanser av blått och färgen passar faktiskt utmärkt i hemmets alla vrår. Vitt är en annan favorit som även omnämns som en basfärg. Den vita kulören är aldrig fel, och harmoniserar enkelt med andra färger. Vitt skiftar från varmt till kallt, från rött och gult till grönt, blått och grått.  Färgen skapar en bra bas som är enkelt att inreda efter. Rosa är en annan kulör som förändras beroende på nyans. Välj en lekfull nyans som sticker ut eller en mild pastellrosa med mycket svärta. Den rosa kulören skapar balans och ger ett sofistikerat intryck i ett rum. Är du osäker eller nyfiken, tveka inte att kontakta oss vi guidar dig till rätt val av färg!

Förvandla ett rum med rätt kulör

Det finns mycket att tänka på när du ska måla om, allt från vilken färg du ska använda beroende på underlaget samt vilken kulör du ska välja. Tänk på att en kulör kan uppfattas olika på ett färgprov och på olika underlag. Färgen påverkas av ljus och uppfattas därför olika i olika miljöer. Behöver du hjälp med inspiration och rekommendationer, vi hjälper dig i Tingsryd och Ronneby med omnejd.

Utomhusfärg för fasaden

Är det dags att måla om fasaden på huset? Genom att anlita vår fasadexpert för en fasadbesiktning får du en besiktning och analys av husets fasad. Dessutom får du åtgärdsplan utifrån analysen och en rekommenderad färg till fasaden. –Kom in till oss på Colorama i Tingsryd så hjälper vi dig!

Förverkliga dina renoveringsdrömmar

Colorama i Tingsryd hjälper dig på vägen till trivsamt hem med kulörer som är noggrant anpassad till ditt hem. I vår butik i Tingsryd möts du av kunnig personal som ger dig tips och råd inom allt vad gäller målning och tapetsering. Kom in till oss och prata med vår personal som ger dig anvisningar, rekommendationer och idéer på hur du kommer igång med ditt renoveringsprojekt. Upptäck våra kulörer och hitta rätt färg för just dig och ditt hem i Tingsryd eller Ronneby med omnejd!

Kontaktuppgifter

Besöksadress
Colorama / Bad & Värme
Lokgatan 3
362 30 Tingsryd

Telefon
Butiken 0477-31265
Installation 0477-13050

Mail
Colorama
tingsryd@colorama.se

Bad & Värme
tingsryd@bad-varme.se

 

VÄRME, SANITET OCH INSTALLATION

Du är välkommen till oss när du behöver hjälp med installationer av badrumsinredningar, bergvärmepumpar, vedpannor och allt övrigt inom värme och sanitet. Våra duktiga rörmontörer hjälper dig med en säker installation med produkter av hög kvalitét.
Besök utställningen i vår butik, där vi visar de senaste nyheterna inom bad och sanitet.

ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag 9.00 - 18.00
Lördag                 9.00 - 13.00 

Telefon Butiken      0477-31265
Telefon Installation 0477-13050

MIDSOMMARHELGEN

Midsommarafton      STÄNGT

Midsommardagen    STÄNGT

 

 

 

FÄRG, TAPETER, KAKEL OCH INREDNING

I vår butik hittar du allt du behöver för att förnya hemmet; färg, tapeter, golv, inredning, kakel, klinkers och kaminer.

Kom in och prata med vår kunniga personal, som ger dig tips, råd och idéer för hur du kommer ingång med ditt projekt.