Kaminer

Vill du skapa en mysig och ombonad känsla samtidigt som du värmer upp ditt hem! Då är en kamin rätt investering för dig. Vi på Bad & Värme i Tingsryd ser till att finnas till hands och hjälpa dig, från dröm till verklighet. Vi hjälper dig i Tingsryd och Ronneby med omnejd, vi sätter guldkant på din tillvaro!

Skapa värme och trivsel i ditt hem

På Bad & Värme i Tingsryd finner du ett brett sortiment av kaminer för alla rum och miljöer. I vårt sortiment finner du kaminer från Contura som är en svensk ledande tillverkare av braskaminer. Vi erbjuder kaminer av hög kvalitet och lång hållbarhet. Bad & Värme har kaminer i flera olika modeller och storlekar. Vi har en kamin som passar perfekt för just ditt hem. Bor du i Tingsryd eller Ronneby med omnejd, tveka inta att kontakta oss.

Svensktillverkade kaminer av högsta kvalité

En braskamin är lämplig både som trivselhöjare och som värmekälla! Contura tillverkar kaminer av högsta kvalité och med en stor effektivitet. Tillverkningen och utformningen av kaminen görs i Sverige och kaminen märks stolt med ”Made in Sweden”. Kaminen går att välja i flera olika färger och utformningar. Kom in på Bad & Värme i Tingsryd så hjälper vi dig.

Miljötänk genomsyrar våra kaminer

Vi på Bad & Värme hjälper dig att hitta rätt kamin för dina specifika behov. Vi har kunnig och erfaren personal som är påläst inom branschen. Vi erbjuder kaminer som betraktas som ett energialternativ som representerar en hållbar utveckling samt ett miljötänkande som står sig på långt sikt.

Enkla förändringar som gör skillnad

Kom in till vår Bad & Värme butik i Tingsryd så guidar vi dig till enkla förändringar som kan ge ditt hem en stor förändring och även vara en investering inför framtiden.  Vi hjälper dig gärna och svarar på dina funderingar och frågor.

En ledande leverantör av kaminer

Contura tillverkar smakfulla kaminer som är lättplacerade, stilfulla och passar på en rad olika platser i ditt hem. Kaminerna har en effektiv brännkammare med en verkningsgrad upp till 82% vilket är en av marknadens bästa resultat. Kom förbi Bad & Värme i Tingsryd eller kontakta oss för att upptäcka vårt generösa utbud av kaminer.

En ledande leverantör av kaminer

Contura tillverkar smakfulla kaminer som är lättplacerade och stilfulla. Kaminerna har en effektiv brännkammare med en verkningsgrad upp till 82% vilket är en av marknadens bästa resultat.

Kontaktuppgifter

Besöksadress
Colorama / Bad & Värme
Lokgatan 3
362 30 Tingsryd

Telefon
Butiken 0477-31265
Installation 0477-13050

Mail
Colorama
tingsryd@colorama.se

Bad & Värme
tingsryd@bad-varme.se

 

VÄRME, SANITET OCH INSTALLATION

Du är välkommen till oss när du behöver hjälp med installationer av badrumsinredningar, bergvärmepumpar, vedpannor och allt övrigt inom värme och sanitet. Våra duktiga rörmontörer hjälper dig med en säker installation med produkter av hög kvalitét.
Besök utställningen i vår butik, där vi visar de senaste nyheterna inom bad och sanitet.

ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag 9.00 - 18.00
Lördag                 9.00 - 13.00 

Telefon Butiken      0477-31265
Telefon Installation 0477-13050

MIDSOMMARHELGEN

Midsommarafton      STÄNGT

Midsommardagen    STÄNGT

 

 

 

FÄRG, TAPETER, KAKEL OCH INREDNING

I vår butik hittar du allt du behöver för att förnya hemmet; färg, tapeter, golv, inredning, kakel, klinkers och kaminer.

Kom in och prata med vår kunniga personal, som ger dig tips, råd och idéer för hur du kommer ingång med ditt projekt.