Bergvärme

Är du intresserad av att installera en bergvärmepump för utvinning av bergvärme? Att installera en bergvärmepump blir en långsiktig investering men det finns mycket att tänka på när du installerar en värmepump. Hos oss på Colorama Bad & Värme har vi en lång erfarenhet av värmepumpar och installation av VVS. En bergvärmepump utvinner energi från berggrunden och sprider energin genom ett vattenburet energisystem.

Bergvärme, en investering för framtiden

Bergvärmen ger värme till vatten, golvvärme och radiatorer. Installationen av bergvärme är vanligtvis den dyrare installationen av värmepumpar men samtidigt den största besparingen på energiförbrukningen på längre sikt. I jämförelse med övriga värmepumpar är bergvärmen en tacksam energikälla som inte är lika beroende av väder och klimatet. Den levererar även en hög värmefaktor motsvarande dess energiförbrukning. Med en värmepump minskar du dina kostnader samtidigt som huset värde ökar stadigt efter installationen.

SVEP-certifiering

Vi är SVEP-certifierade vilket innebär att du kan lita på att din nya värmepump blir professionellt och säkert installerad. Med certifieringen kan du som kund känna dig trygg med installationen av din värmepump.

Installation och service

Våra händiga hantverkare hjälper dig med en lyckad installation av bergvärmepumpar. Vi utför all installation och service på VVS. Kom in till vår butik så ger vi dig tips och idéer som kan göra en stor skillnad för ditt hus och framtid. Vi hjälper dig gärna och svarar på dina frågor kring värmepumpar.

 

Kontaktuppgifter

Besöksadress
Colorama / Bad & Värme
Lokgatan 3
362 30 Tingsryd

Telefon
Butiken 0477-31265
Installation 0477-13050

Mail
Colorama
tingsryd@colorama.se

Bad & Värme
tingsryd@bad-varme.se

 

bergvärme system

VÄRME, SANITET OCH INSTALLATION

Du är välkommen till oss när du behöver hjälp med installationer av badrumsinredningar, bergvärmepumpar, vedpannor och allt övrigt inom värme och sanitet. Våra duktiga rörmontörer hjälper dig med en säker installation med produkter av hög kvalitét.
Besök utställningen i vår butik, där vi visar de senaste nyheterna inom bad och sanitet.

ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag 9.00 - 18.00
Lördag                 9.00 - 13.00 

Telefon Butiken      0477-31265
Telefon Installation 0477-13050

MIDSOMMARHELGEN

Midsommarafton      STÄNGT

Midsommardagen    STÄNGT

 

 

 

FÄRG, TAPETER, KAKEL OCH INREDNING

I vår butik hittar du allt du behöver för att förnya hemmet; färg, tapeter, golv, inredning, kakel, klinkers och kaminer.

Kom in och prata med vår kunniga personal, som ger dig tips, råd och idéer för hur du kommer ingång med ditt projekt.