Kakel och klinkers

Ska du inreda ditt badrum, kök eller hall med kakel eller klinkers? Rätt kakel och klinkers ger en stor känsla av medvetenhet för inredning. Det är egentligen inte svårt att göra en plattsättning men det finns mycket att tänka på när du ska göra det. Hos oss finner du allt som krävs för att du ska få badrummet eller köket som du alltid drömt om. Vi hjälper dig i Tingsryd och Ronneby med omnejd, varmt välkommen att kontakta oss!

Att välja rätt kakel

Hos oss på Colorama Bad & Värme i Tingsryd finns ett brett sortiment av kakel och klinkers till renoveringen av ditt badrum, kök eller hall. Kakel och klinkers är slitstarka plattor som är enkla att rengöra och passar därför utmärkt i fuktiga utrymmen som badrum och kök. Större och glansiga plattor ger ett luftigare uttryck i badrummet samtidigt som matta kakelplattor utmärker sig bättre i större utrymmen. Att kombinera olika färger och storlekar på plattorna i ett badrum kan ge ett trevligt intryck.

Experthjälp inom plattsättning

När du ska göra en plattsättning i ett våtrum är det viktigt att det görs noggrant och på rätt sätt. Det bygger på ett väl utfört underarbete och att alla fuktspärrar finns på plats innan du påbörjar plattsättningen. Kom in till vår butik så ger vi dig tips och idéer på enkla förändringar som kan ge ett badrum ett stort lyft. Vi har gedigen erfarenhet av kakel och hjälper dagligen kunder i Tingsryd och Ronneby med omnejd.

 

Kontaktuppgifter

Besöksadress
Colorama / Bad & Värme
Lokgatan 3
362 30 Tingsryd

Telefon
Butiken 0477-31265
Installation 0477-13050

Mail
Colorama
tingsryd@colorama.se

Bad & Värme
tingsryd@bad-varme.se

 

klinkers colorama
kakel tingsryd & ronneby
kakel Ronneby Tingsryd

VÄRME, SANITET OCH INSTALLATION

Du är välkommen till oss när du behöver hjälp med installationer av badrumsinredningar, bergvärmepumpar, vedpannor och allt övrigt inom värme och sanitet. Våra duktiga rörmontörer hjälper dig med en säker installation med produkter av hög kvalitét.
Besök utställningen i vår butik, där vi visar de senaste nyheterna inom bad och sanitet.

ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag 9.00 - 18.00
Lördag                 9.00 - 13.00 

Telefon Butiken      0477-31265
Telefon Installation 0477-13050

MIDSOMMARHELGEN

Midsommarafton      STÄNGT

Midsommardagen    STÄNGT

 

 

 

FÄRG, TAPETER, KAKEL OCH INREDNING

I vår butik hittar du allt du behöver för att förnya hemmet; färg, tapeter, golv, inredning, kakel, klinkers och kaminer.

Kom in och prata med vår kunniga personal, som ger dig tips, råd och idéer för hur du kommer ingång med ditt projekt.