Badrumsinredning

Planerar du att renovera badrummet och söker badrumsinredning? Här hos oss, på Colorama Bad & Värme i Tingsryd har vi allt som du behöver för att kunna renovera och inreda ditt badrum. Badrumsinredningen ger ett trevligt helhetsintryck och en medvetenhet för inredningen. När du renoverar ditt badrum ska du noggrant fundera igenom vilka funktioner och förvaringsutrymmen du behöver. Gör som våra kunder i Tingsryd och Ronneby med omnejd, kom in till oss i butiken, vi hjälper dig, från dröm till verklighet.

Smakfull badrumsinredning

En badrumsinredning är inte bara funktionell med förvaring utan även en smakfull inredningsdetalj. Hos oss finner du handdukstorkar, krokar, upphängningssystem, speglar, badrumsskåp, toapappershållare, tvättställ, tvålpumpar och tvålkoppar från välkända leverantörer. Hos oss finns ett stort sortiment av badrumsinredning för alla stilar i alla prisklasser.

Kompletta badrum

Hos Colorama Bad & Värme i Tingsryd finns allt du behöver för att renovera ett komplett badrum. Vi har allt från kakel och klinkers till badrumsinredning, tillbehör samt hantverkare som utför kompletta installationer. Kom in till oss och träffa vår kunniga personal som proffsigt hjälper dig under hela processen.

Vi guidar dig till ditt drömbadrum

Kom in till vår butik så ger vi dig tips och idéer på enkla förändringar som kan ge ditt badrum ett stort lyft. När du ska göra en insats i ditt badrum är det viktigt att allt arbete görs på rätt sätt. Vissa arbeten måste göras av en kompetent hantverkare och då står vi till er tjänst. Vi hjälper dig gärna och svarar på dina frågor kring badrumsinredning. Kom in till vår butik och inspireras av härlig badrumsinredning till ditt hem i Tingsryd eller Ronneby med omnejd! Läs mer om vår heminredning

 

Kontaktuppgifter

Besöksadress
Colorama / Bad & Värme
Lokgatan 3
362 30 Tingsryd

Telefon
Butiken 0477-31265
Installation 0477-13050

Mail
Colorama
tingsryd@colorama.se

Bad & Värme
tingsryd@bad-varme.se

 

VÄRME, SANITET OCH INSTALLATION

Du är välkommen till oss när du behöver hjälp med installationer av badrumsinredningar, bergvärmepumpar, vedpannor och allt övrigt inom värme och sanitet. Våra duktiga rörmontörer hjälper dig med en säker installation med produkter av hög kvalitét.
Besök utställningen i vår butik, där vi visar de senaste nyheterna inom bad och sanitet.

ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag 9.00 - 18.00
Lördag                 9.00 - 13.00 

Telefon Butiken      0477-31265
Telefon Installation 0477-13050

MIDSOMMARHELGEN

Midsommarafton      STÄNGT

Midsommardagen    STÄNGT

 

 

 

FÄRG, TAPETER, KAKEL OCH INREDNING

I vår butik hittar du allt du behöver för att förnya hemmet; färg, tapeter, golv, inredning, kakel, klinkers och kaminer.

Kom in och prata med vår kunniga personal, som ger dig tips, råd och idéer för hur du kommer ingång med ditt projekt.