WC stol

När du ska renovera ditt badrum har du många beslut att fatta, bland annat vilken typ av Wc-stol du ska installera, ska den hänga på väggen eller stå på golvet?
Beslutet påverkar själva byggnationen och förarbetet, och skulle du ändra dig under projektet kan det betyda en merkostnad.

Golvstående

En golvstående WC-stol är oftast det enkla och billigaste valet. De flesta badrum har förberett avlopp på golvet och då är det i princip bara att placera WC-stolen ovanför och limma eller skruva fast den. Våra golvstående modeller finns i en mängd utföranden och storlekar. Om du har speciella önskemål så kan vi troligen uppfylla dem. Varför inte komplettera WC-stolen med en spolknapp med sensorteknik och en mjukstängande sits?

Vägghängd

Fördelarna med en vägghängd WC-stol är uppenbara. En vägghängd Wc-stol frigör golvyta och får badrummet att kännas större. Det är lätt att hålla rent under stolen och badrummet ser alltid fräscht ut. Om man väljer inbyggd WC–stol innebär det att vattenledningar, avlopp och cistern placeras inuti väggen vilket gör att WC-stolen kan göras mer slimmad och estetisk. Spolknappen, som placeras på väggen finns i olika format och utföranden. Givetvis är våra vägghängda WC-stolar lika hållbara som våra klassiska golvstående.

Kontaktuppgifter

Besöksadress
Colorama / Bad & Värme
Lokgatan 3
362 30 Tingsryd

Telefon
Butiken 0477-31265
Installation 0477-13050

Mail
Colorama
tingsryd@colorama.se

Bad & Värme
tingsryd@bad-varme.se

 

VÄRME, SANITET OCH INSTALLATION

Du är välkommen till oss när du behöver hjälp med installationer av badrumsinredningar, bergvärmepumpar, vedpannor och allt övrigt inom värme och sanitet. Våra duktiga rörmontörer hjälper dig med en säker installation med produkter av hög kvalitét.
Besök utställningen i vår butik, där vi visar de senaste nyheterna inom bad och sanitet.

ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag 9.00 - 18.00
Lördag                 9.00 - 13.00 

Telefon Butiken      0477-31265
Telefon Installation 0477-13050

MIDSOMMARHELGEN

Midsommarafton      STÄNGT

Midsommardagen    STÄNGT

 

 

 

FÄRG, TAPETER, KAKEL OCH INREDNING

I vår butik hittar du allt du behöver för att förnya hemmet; färg, tapeter, golv, inredning, kakel, klinkers och kaminer.

Kom in och prata med vår kunniga personal, som ger dig tips, råd och idéer för hur du kommer ingång med ditt projekt.