Heminredning

Söker du heminredning och detaljer till din bostad? Inredningsdetaljer skapar ett trevligt helhetsintryck i hemmet. Hos oss på Colorama Bad & Värme i Tingsryd erbjuder vi all form av inredning som ger en personlig och ombonad känsla i ditt hem.

Inredningsdetaljer

I vår butik har vi ett brett sortiment av heminredning som: plädar, kuddar, krukor, sidebords och andra detaljer som förgyller ditt hem. Oftast är det de små detaljerna som ger den extra guldkanten i din inredning.

Komplett inredning

Hos oss finner du allt som behövs till din renovering samt detaljerna till din inredning. Vi är din lokala helhetsleverantör inom färg och VVS. Vi på Colorama Bad & Värme i Tingsryd erbjuder ett brett sortiment av färg, tapeter, kakel, inredning och installation. Funderar du på att renovera, göra om ditt badrum eller bara göra en mindre förändring i din heminredning? Vi ger dig gärna tips och råd på enkla förändringar som kan ge ditt hem ett stort lyft.

Vi förverkligar din dröminredning

Hos oss på Colorama Bad & Värme i Tingsryd erbjuder vi ett brett sortiment av inredningsdetaljer för olika stilar och prisklasser. Ofta är det de små detaljerna som kan göra en stor skillnad i ditt hem. En tapet kan ge en ombonad känsla och samtidigt en känsla för medvetenhet inom inredning. Kom in till vår butik och inspireras av vårt breda sortiment samt våra utställningar.

 

Kontaktuppgifter

Besöksadress
Colorama / Bad & Värme
Lokgatan 3
362 30 Tingsryd

Telefon
Butiken 0477-31265
Installation 0477-13050

Mail
Colorama
tingsryd@colorama.se

Bad & Värme
tingsryd@bad-varme.se

 

inredning vas
inredning krukor
heminredning detaljer
heminredning holmen   

VÄRME, SANITET OCH INSTALLATION

Du är välkommen till oss när du behöver hjälp med installationer av badrumsinredningar, bergvärmepumpar, vedpannor och allt övrigt inom värme och sanitet. Våra duktiga rörmontörer hjälper dig med en säker installation med produkter av hög kvalitét.
Besök utställningen i vår butik, där vi visar de senaste nyheterna inom bad och sanitet.

ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag 9.00 - 18.00
Lördag                 9.00 - 13.00 

Telefon Butiken      0477-31265
Telefon Installation 0477-13050

MIDSOMMARHELGEN

Midsommarafton      STÄNGT

Midsommardagen    STÄNGT

 

 

 

FÄRG, TAPETER, KAKEL OCH INREDNING

I vår butik hittar du allt du behöver för att förnya hemmet; färg, tapeter, golv, inredning, kakel, klinkers och kaminer.

Kom in och prata med vår kunniga personal, som ger dig tips, råd och idéer för hur du kommer ingång med ditt projekt.