Tapeter

Behöver du hjälp med tapeter till ditt hus i Tingsryd eller Ronneby? På Colorama i Tingsryd finner du ett brett sortiment av tapeter i olika utformningar. Med rätt tapet får ditt rum en ombonad och trevlig känsla. Hos oss finner du allt från moderna tapeter med motiv och mönster till klassiska varianter som skapar en elegant känsla i rummet.

Tapet med rätt stil

I vår tapetavdelning finner du ett brett sortiment av tapeter för alla smaker och inredningsstilar. Välj bland romantiska, blommiga, stilrena och trendiga tapeter. Inred dina rum med smakfullt utvalda tapeter som skapar en trevlig och ombonad känsla i ditt hem. Vi utökar ständigt vårt tapetsortiment då vikten av att hitta rätt mönster eller utormning som skapar den rätta känslan för just ditt hem är otroligt viktig för oss.

Tapetsera med rätt tapet och redskap

Med rätt tapet och bra redskap blir tapetseringen ett trevligt renoveringsmoment. Vi guidar dig till rätt tapeter som är noggrant utvalda utifrån ditt rum och ger dig rätt verktyg för att du enkelt ska kunna tapetsera om hemma. Givetvis finner du allt hos oss på Colorama Bad & Värme i Tingsryd.

Vi hjälper dig att välja rätt tapet

Colorama i Tingsryd har lång och gedigen erfarenhet i branschen och hjälper dagligen kunder i Tingsryd och Ronneby med skräddarsydda lösningar. Går du i renoveringstankar? Kom in till vår butik så ger vi dig tips och idéer på enkla förändringar som kan ge ett rum ett stort lyft. Vi hjälper dig gärna och svarar på dina frågor.

 

Kontaktuppgifter

Besöksadress
Colorama / Bad & Värme
Lokgatan 3
362 30 Tingsryd

Telefon
Butiken 0477-31265
Installation 0477-13050

Mail
Colorama
tingsryd@colorama.se

Bad & Värme
tingsryd@bad-varme.se

 

tapeter ronneby
colorama tapeter
tapet Ronneby, Tingsryd

VÄRME, SANITET OCH INSTALLATION

Du är välkommen till oss när du behöver hjälp med installationer av badrumsinredningar, bergvärmepumpar, vedpannor och allt övrigt inom värme och sanitet. Våra duktiga rörmontörer hjälper dig med en säker installation med produkter av hög kvalitét.
Besök utställningen i vår butik, där vi visar de senaste nyheterna inom bad och sanitet.

ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag 9.00 - 18.00
Lördag                 9.00 - 13.00 

Telefon Butiken      0477-31265
Telefon Installation 0477-13050

MIDSOMMARHELGEN

Midsommarafton      STÄNGT

Midsommardagen    STÄNGT

 

 

 

FÄRG, TAPETER, KAKEL OCH INREDNING

I vår butik hittar du allt du behöver för att förnya hemmet; färg, tapeter, golv, inredning, kakel, klinkers och kaminer.

Kom in och prata med vår kunniga personal, som ger dig tips, råd och idéer för hur du kommer ingång med ditt projekt.