Dusch och Bad

Funderar du på att renovera ditt badrum och samtidigt installera en ny dusch eller ett badkar? Hos oss på Colorama Bad & Värme i Tingsryd erbjuder vi ett brett sortiment av badrumsinredning och allt som krävs för att renovera ditt badrum. Med en lång erfarenhet kan vi erbjuda experthjälp när det gäller renovering av badrum samt installationen av en ny dusch eller ett badkar.

Smakfulla val till ditt badrum

När du ska inreda ditt badrum finns det många beslut som måste tas. Är badrummet tillräckligt stort för att det ska rymma ett badkar eller är en dusch ett mer praktiskt val? Vi rekommenderar att du själv tar fram en skiss på ett badrum du kan tänka dig och att vi tillsammans tittar på vilka alternativ som passar ditt badrum bäst.

Duschar, badkar och badrumsinredning

Planerar du att renovera ditt badrum så har vi allt du behöver för att kunna göra om ditt badrum. När du ska renovera ditt badrum finns det mycket att tänka på – allt från vilken badrumsinredning du önskar till vilket kakel eller dusch som passar i badrummet. Önskar du en dusch, ett badkar eller varför inte både och? Något du också ska planera är vilka förvaringsmöjligheter du önskar i ditt badrum. I vårt sortiment finner du duschar, badkar, kakel, klinkers och blandare från välkända leverantörer.

Vi hjälper dig i renoveringen

Vi hjälper dig att hitta renoveringslösningar som är noggrant utformade enligt dina önskemål. Kom in till oss så presenterar vi förslag på enkla förändringar som kan ge ditt badrum ett stort lyft. Som din helhetsleverantör hjälper vi dig i hela processen från en idé till ett färdigt badrum.

 

Kontaktuppgifter

Besöksadress
Colorama / Bad & Värme
Lokgatan 3
362 30 Tingsryd

Telefon
Butiken 0477-31265
Installation 0477-13050

Mail
Colorama
tingsryd@colorama.se

Bad & Värme
tingsryd@bad-varme.se

 

 

VÄRME, SANITET OCH INSTALLATION

Du är välkommen till oss när du behöver hjälp med installationer av badrumsinredningar, bergvärmepumpar, vedpannor och allt övrigt inom värme och sanitet. Våra duktiga rörmontörer hjälper dig med en säker installation med produkter av hög kvalitét.
Besök utställningen i vår butik, där vi visar de senaste nyheterna inom bad och sanitet.

ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag 9.00 - 18.00
Lördag                 9.00 - 13.00 

Telefon Butiken      0477-31265
Telefon Installation 0477-13050

MIDSOMMARHELGEN

Midsommarafton      STÄNGT

Midsommardagen    STÄNGT

 

 

 

FÄRG, TAPETER, KAKEL OCH INREDNING

I vår butik hittar du allt du behöver för att förnya hemmet; färg, tapeter, golv, inredning, kakel, klinkers och kaminer.

Kom in och prata med vår kunniga personal, som ger dig tips, råd och idéer för hur du kommer ingång med ditt projekt.