Vatten

Vikten av ett rent vatten är avgörande, inte bara för smaken utan för vår kropp som helhet, människan består till 70 % av vatten. Utan vatten kan människan inte leva. Vatten fyller många funktioner i kroppen bland annat för att kroppen ska kunna ta upp näringsämnen, och för att olika delar av kroppen ska kunna kommunicera med och påverka varandra.

Kontrollera ditt dricksvatten för att förvissa dig om dess kvalité.

Hos oss på Bad & Värme i Tingsryd finner du olika typer av vattenanalyser, allt för att du skall få ett så korrekt svar som möjligt.

Du som har egen vattenförsörjning bör testa ditt vatten minst var tredje år, både vattenkvaliteten och vattentillgången förändras med tiden. Många brunnsägare tar bara prover på sitt vatten då lukt, smak och färg förändras. Men det kan vara problem utan att du märker något.

Har du småbarn i hemmet är vikten av ett vattenprov ännu större, då små barn är mer känsliga för höga halter av vissa ämnen.

Skulle det visa sig att ditt vatten innehåller för höga halter av något ämne bör man installera ett vattenfilter. Vattenfiltret anpassas sedan för att justera ditt vatten till att bli rent och smakfullt.

Vattenfilter

Vi samarbetar med Europé Vattenrening, en av Nordens största tillverkare av egenutvecklade vattenreningsprodukter. Europé Vattenrening arbetar med naturlig vattenrening utan kemikalier och är vida känt över Norden som driftsäkert, lättmonterat och användarvänligt. Man får en nyckelfärdig utrustning med skriftlig reningsgaranti, grundad på vattenanalysen som säkerställer rätt anläggning för just ditt vatten.

Kontaktuppgifter

Besöksadress
Colorama / Bad & Värme
Lokgatan 3
362 30 Tingsryd

Telefon
Butiken 0477-31265
Installation 0477-13050

Mail
Colorama
farg.vvsbutiken@telia.com
Bad & Värme
ror.smide@telia.com

 

VÄRME, SANITET OCH INSTALLATION

Du är välkommen till oss när du behöver hjälp med installationer av badrumsinredningar, bergvärmepumpar, vedpannor och allt övrigt inom värme och sanitet. Våra duktiga rörmontörer hjälper dig med en säker installation med produkter av hög kvalitét.
Besök utställningen i vår butik, där vi visar de senaste nyheterna inom bad och sanitet.

VÅRA ÖPPETIDER

 

 

Måndag-Fredag           9.00-18.00
Lördag                         9.00-13.00

 

 

Butiken: 0477-31265
Installation: 0477-13050

FÄRG, TAPETER, KAKEL OCH INREDNING

I vår butik hittar du allt du behöver för att förnya hemmet; färg, tapeter, golv, inredning, kakel, klinkers och kaminer.

Kom in och prata med vår kunniga personal, som ger dig tips, råd och idéer för hur du kommer ingång med ditt projekt.