Värmepumpar

Behöver du hjälp med installation av en värmepump? Att installera en värmepump kan bli en långsiktig investering men det finns också otroligt mycket att tänka på kring installationen. Vi på Colorama Bad & Värme i Tingsryd säljer och installerar värmepumpar med en hög trygghet till våra kunder.

En investering för framtiden

Att installera en värmepump är en stor investering för framtiden då det är energisnålt energialternativ som både är miljövänligt och lönsamt rent ekonomiskt. Det finns flera olika modeller som passar olika bra i olika miljöer samt förutsättningar. Välj bland luft, berg, jord, luft/vatten och sjövärmepumpar. Alla värmepumpar utvinner energi från förnyelsebara energikällor som berg, mark, luft eller vatten. I sin effektiva process där värmepumpen utvinner energi med en snål åtgång av elektricitet blir den en effektiv energikälla.

SVEP-certifiering

Vi är SVEP-certifierade vilket innebär att du kan lita på att din nya värmepump blir professionellt och säkert installerad. Med certifieringen kan du som kund känna dig trygg med att installationen utförs på rätt sätt.

Installation och service

Våra händiga hantverkare hjälper dig med en lyckad installation och service av VVS. Kom in till vår butik så ger vi dig tips och idéer som kan göra en stor skillnad för ditt hus framtid. Vi hjälper dig gärna och svarar på dina frågor.

 

Kontaktuppgifter

Besöksadress
Colorama / Bad & Värme
Lokgatan 3
362 30 Tingsryd

Telefon
Butiken 0477-31265
Installation 0477-13050

Mail
Colorama
farg.vvsbutiken@telia.com
Bad & Värme
ror.smide@telia.com

Värmepumpar tingsryd, ronneby
luftvärmepump colorama
Värmepumpar i Ronneby, Tingsryd

VÄRME, SANITET OCH INSTALLATION

Du är välkommen till oss när du behöver hjälp med installationer av badrumsinredningar, bergvärmepumpar, vedpannor och allt övrigt inom värme och sanitet. Våra duktiga rörmontörer hjälper dig med en säker installation med produkter av hög kvalitét.
Besök utställningen i vår butik, där vi visar de senaste nyheterna inom bad och sanitet.

VÅRA ÖPPETIDER

 

Måndag-Fredag           9.00-18.00
Lördag                         9.00-13.00

 

 

 

Butiken: 0477-31265
Installation: 0477-13050

FÄRG, TAPETER, KAKEL OCH INREDNING

I vår butik hittar du allt du behöver för att förnya hemmet; färg, tapeter, golv, inredning, kakel, klinkers och kaminer.

Kom in och prata med vår kunniga personal, som ger dig tips, råd och idéer för hur du kommer ingång med ditt projekt.