Kaminer

På Colorama Bad & Värme i Tingsryd finner du ett brett sortiment av braskaminer för alla rum och miljöer. I vårt sortiment finner du kaminer från Contura som är en svensk ledande tillverkare av braskaminer.

Kaminer av högsta kvalité

Contura tillverkar kaminer av högsta kvalité och med en stor effektivitet. Tillverkningen och utformningen av kaminen görs i Sverige och kaminen märks stolt med ”Made in Sweden”. Kaminen går att välja i flera olika färger samt utformningar.

Enkla förändringar som gör skillnad

Kom in till vår butik så guidar vi dig till enkla förändringar som kan ge ditt hem en stor förändring. Vi hjälper dig gärna och svarar på dina frågor.

En ledande leverantör av kaminer

Contura tillverkar smakfulla kaminer som är lättplacerade och stilfulla. Kaminerna har en effektiv brännkammare med en verkningsgrad upp till 82% vilket är en av marknadens bästa resultat.

Kontaktuppgifter

Besöksadress
Colorama / Bad & Värme
Lokgatan 3
362 30 Tingsryd

Telefon
Butiken 0477-31265
Installation 0477-13050

Mail
Colorama
farg.vvsbutiken@telia.com
Bad & Värme
ror.smide@telia.com

VÄRME, SANITET OCH INSTALLATION

Du är välkommen till oss när du behöver hjälp med installationer av badrumsinredningar, bergvärmepumpar, vedpannor och allt övrigt inom värme och sanitet. Våra duktiga rörmontörer hjälper dig med en säker installation med produkter av hög kvalitét.
Besök utställningen i vår butik, där vi visar de senaste nyheterna inom bad och sanitet.

VÅRA ÖPPETIDER

 

Måndag-Fredag           9.00-18.00
Lördag                         9.00-13.00

 

 

 

Butiken: 0477-31265
Installation: 0477-13050

FÄRG, TAPETER, KAKEL OCH INREDNING

I vår butik hittar du allt du behöver för att förnya hemmet; färg, tapeter, golv, inredning, kakel, klinkers och kaminer.

Kom in och prata med vår kunniga personal, som ger dig tips, råd och idéer för hur du kommer ingång med ditt projekt.