Färg

Ska du måla om ett rum eller din fasad och söker rätt färg till din renovering? Hos oss på Colorama Bad & Värme i Tingsryd finner du ett brett sortiment av färger i olika kulörer både för inomhus samt utomhusbruk. I vårt sortiment finner du färg i akrylat, lasyr, täcklasyr och oljefärg. Vi gör även hembesök där vi besiktigar din fastighet så du får rätt produkter och verktyg. Att använda rätt produkter är avgörande för resultatet, kom in till oss om du är osäker på vilken färg du ska använda så hjälper vi dig med tips och råd.

Förvandla ett rum med rätt kulör

Det finns mycket att tänka på när du ska måla om, allt från vilken färg du ska använda beroende på underlaget samt vilken kulör du ska välja. Tänk på att en kulör kan uppfattas olika på ett färgprov och på olika underlag. Färgen påverkas av ljus och uppfattas därför olika i olika miljöer.

Utomhusfärg för fasaden

Är det dags att måla om fasaden på huset? Genom att anlita vår fasadexpert för en fasadbesiktning får du en besiktning och analys av husets fasad. Dessutom får du åtgärdsplan utifrån analysen och en rekommenderad färg till fasaden. Du väljer själv om du vill anlita en hantverkare eller om du vill göra arbetet själv.

Rätt färg ger ett trivsamt hem

Vi hjälper dig på vägen till trivsamt hem med kulörer som är noggrant anpassad till ditt hem. I vår butik möts du av kunnig personal som ger dig tips och råd inom allt från måleri och tapetsering. Kom in till oss och prata med vår personal som ger dig tips, råd och idéer på hur du kommer igång med ditt renoveringsprojekt.

Kontaktuppgifter

Besöksadress
Colorama / Bad & Värme
Lokgatan 3
362 30 Tingsryd

Telefon
Butiken 0477-31265
Installation 0477-13050

Mail
Colorama
farg.vvsbutiken@telia.com
Bad & Värme
ror.smide@telia.com

VÄRME, SANITET OCH INSTALLATION

Du är välkommen till oss när du behöver hjälp med installationer av badrumsinredningar, bergvärmepumpar, vedpannor och allt övrigt inom värme och sanitet. Våra duktiga rörmontörer hjälper dig med en säker installation med produkter av hög kvalitét.
Besök utställningen i vår butik, där vi visar de senaste nyheterna inom bad och sanitet.

VÅRA ÖPPETIDER

 

Måndag-Fredag           9.00-18.00
Lördag                         9.00-13.00

 

 

 

Butiken: 0477-31265
Installation: 0477-13050

FÄRG, TAPETER, KAKEL OCH INREDNING

I vår butik hittar du allt du behöver för att förnya hemmet; färg, tapeter, golv, inredning, kakel, klinkers och kaminer.

Kom in och prata med vår kunniga personal, som ger dig tips, råd och idéer för hur du kommer ingång med ditt projekt.